8 Mart 2015 Pazar

YARI FİNALDE REKTÖRLÜK'ÜN RAKİBİ BEYAZ ZENCİLER!!!

KUŞ BELGESELİ GİBİ SIKICI: 0-2

(Beyaz Zenciler)
(Mekaspor)
 
Turnuvadaki grup müsabakalarının son gününde Gümuşsuyu Arena'da Mekaspor ve Beyaz Zenciler kozlarını paylaştı. Mutlak galibiyete ihtiyacı olan Mekaspor maça galibiyet yemini ederek başladı. Beyaz Zenciler ise beraberlik halinde dahi yarı finale yükselecekti. Seyircilere keyifsiz bir futbol akşamı yaşatan karşılaşmadan istediğini alan taraf Beyaz Zenciler oldu ve yarı finalde Rektörlük ile eşleşti.

Maç iki takımın dengeli oyunu ile başladı. Ceza sahası dışında Orkun'un kaleci Hakan'a attığı pası Hakan'ın eliyle tutması sonucu bu pozisyon MHYK başkanı Doğan Abi'nin kararıyla geri pas olarak değerlendirildi. Çift vuruşta sert ve net vuruşuyla Yavuz Çiçek henüz 3.dakikada takımını 1-0 öne geçirdi.

Bu golden sonra iki takım da nadiren de olsa pozisyonlar üretti fakat ilk yarı sonucu değiştirecek hamleleri yapamadı.

İkinci yarıda Mekaspor Beyaz Zenciler kalesinde birkaç tehlikeli gol pozisyonu yaratsa da istediği oyunu bir türlü sahaya yansıtamadı. Beraberlik sonucunda da yarı finale yükselecek olan Beyaz Zenciler skorun rahatlığıyla oyunda pek fazla çaba sarfetmedi. Maçın bitimine son beş dakika kala oyundan iyice kopan Mekaspor defasındaki hatalı paslaşma sonucu Hidayet topu kaleye gönderdi ve bu gol maçın skorunu belirledi. 2-0

Maç sırasında ve sonrasında mikrofonlarımıza yansıyan kısa demeçler ise şöyleydi:

Ferhat Sayın : Yıllar önce Mekaspor beni istemişti. Fakat ben az para vermesine rağmen Cumaspor 'a gelmiştim. Bugün ne kadar doğru bir tercih yaptığımı görüyorum. Şu anda Bayern Münster de oynuyorum. Şok güzel oluyo. Schokolade var mı?

Batuhan Özsoy: Mekatronik okumama rağmen beni takıma çağırmayan Mekaspor yönetimine oh olmuş. Ahlarımı aldılar, allah büyük cezalarını verdi. Şu an Ferhat kardeşimle bir transfer görüşmesindeyiz. Yakında çıkar kokusu. Auf wiedersehen.

(Münster sokaklarında Batu ve Ferhat)

 Muhammed Gök: Bir mekatronik öğrencisi olarak maçı ahlar vahlar içinde izledim. Seneye bu takımda oynama ihtimalim var. Daha iyi bir kadro kursunlar, belki düşünürüz.

Anı Deniz Gündüz: Tribündekiler sahadakilerden daha izlenesiydi. Serco çok boş yaptı. Doğan Abi'nin kesesine bereket, çaylarımızı ısmarladı. Bu maçta attığım golleri sevgilim Mehmet Kaynak'a hediye ediyorum.

Halısahadaki Hacı Amca: Her yeri cips çekirdek yaptınız. Sandalyeleri de kafanıza göre çekmişsiniz. Çıkarken toplayın. Maç da b*k gibi zaten...



BEYAZ ZENCİLER
MEKASPOR
GOL
2
Yavuz 3'
Hidayet 45'
0
ŞUT
9
7
İSA. ŞUT
5
4
KORNER
5
3
TOPLA OYNAMA
%59
%41
PAS YÜZDESİ
%64
%57
SARI KART
0
0
KIRMIZI K.
0
0

Bu maç sonucunda gruptaki puan tablosu şöyle şekillendi.
Takım
OM
A
Y
Puan
Av.
Cumaspor
3
11
0
9
11
Beyaz Zenciler
3
12
6
6
6
Mekaspor
3
3
4
3
-1
Emre Cengiz
3
1
16
0
-15

Yarı final müsabakaları 10 Mart ve 12 Mart günü her zamanki gibi Gümüşsuyu Arena 'da oynanacak.
10 Mart Salı
Cumaspor
Borussia Beykoz
12 Mart Perşembe
Rektörlük
Beyaz Zenciler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder