4 Mart 2015 Çarşamba

BERABERLİK BORUSSİA'YA YARADI!!!

 YARI FİNAL SARI SİYAH
 
 (Yeni formalarıyla Borussia Beykoz)
(Eski formalarıyla Davşanlar)

Grubun kaderini belirlereyecek olan karşılaşma bugün saat 5 sularında Gümüşsuyu Arena'da gerçekleşti. Sahada yüreğini koyan 18 adam ve kıran kırana geçen bir mücadele vardı. 2-2'lik skorla biten heycanlı maç sonunda yarı final biletini kapan şanslı takım Borussia Beykoz oldu. Böylece yarı final maçlarının ilk eşleşmesi belli oldu: Cumaspor vs. Borussia Beykoz.

Maçın kritik anları...

Maçın başlama vuruşuyla Borussia Beykoz tüm hatlarıyla hücuma çıktı. 2. dakikada Borussia Beykoz'un defansta verdiği açığı iyi bir fırsata çeviren Davşanspor'dan Emre Abi Borussia Beykoz defansını çalıma dizerek güzel bir golle perdeyi açtı. Böylece turnuvada en erken atılan golünu kaydetmiş oldu. 0-1.

Maça adeta yenik başlayan Borussia Beykoz baskısını Davşanspor yarısahasında iyiden iyiye hissettirmeye başladı. Golün ardından gelen 17 dakika boyunca Davşanspor kurulan baskı yüzünden hücuma bile çıkamadı. Fakat 19. dakikada ortasahada topla buluşan Emre Abi, Cem'in defanstan yaptığı bindirmeyi farkederek topu Cem'e aktardı. Cem'de bu güzel pası değerlendirerek estetik bir vuruşla skoru 0-2'ye taşıdı. Bu ilk yarının sonucunu belirleyen gol oldu.

İlk yarı boyunca süren Borussia Beykoz'un hakem Ali Desidero'ya yönelik yoğun eleştirileri sonucu MHYK Başkanı Doğan Abi olaya el attı ve böylece ikinci yarıya Doğan Abi'nin yönetiminde başlandı.



Davşanspor 2.yarıyı 0-2'lik skorun getirdiği rehavetle iyice yaslanarak başladı. Kaptan Sercan Işıklı garajdaki kamyonunu getirdi ve kalenin önüne park etti. Maçın 29. dakikasına kadar Çanakkale Geçilmez'i oynayan Davşanspor oyuncuları bu dakikada ilk açığını verdi. Bu açıkla beraber Borussia Beykoz'dan Hüseyin şık hareketlerini golle taçlandırdı. 1-2!

Kalesinde golü görmesine rağmen Davşanspor yaptığı sağlam defansı sürdürdü. Ancak kale önünde kısa ve etkili paslarla kaleye yönelen Borussia Beykoz'da Hüseyin'den aldığı pası gole çeviren İlyas bitime 15 dakika kala maça eşitlik getirdi. 2-2.

Takımını yarı finale taşımaya yeten skoru elde eden Borussia Beykoz oyuna kontrolünde bulundurmaya devam etti. Fakat eski baskısını sürdürmedi. Davşansporsa kupa hayellerini yarı finale taşımak için son gücüyle hücum etmeye çalıştı ve Borussia Beykoz kalesinde net fırsatlar yakalasa da aradığı golü bulamadı. Maç 2-2 lik skorla sona erdi.

 



BORUSSIA BEYKOZ
DAVŞANSPOR
GOL
2
Hüseyin 29'
İlyas 35'
2
Emre Abi 2'
Cem 19'
ŞUT
20
9
İSA. ŞUT
6
7
KORNER
4
3
TOPLA OYNAMA
%59
%41
PAS YÜZDESİ
%77
%62
SARI KART
0
0
KIRMIZI K.
0
0


FUTBOLCU PUANLARI
BORUSSIA BEYKOZ
DAVŞANSPOR
Yasin Poyraz
★★★✰
Erinç Kula
★★★✰
Ali Demirdöven
★★★★
Umur Halhallı
★★★✰
Anıl Şişmanlar
★★★✰
Sercan Işıklı
★✰★✰★✰★✰ Ꙭ
Fatih Özoğlu
★★★
Erdal Kınık Poks
★★★★
Ebrar Çapa
★★★★
Salih Altunbaş
★★★✰
Efe Demirci
★★★★
Turgut Paşahan
★★★✰
Oğuz Merdan
★★★✰
Oğulcan MyMyMy
★★★✰
Hüseyin Baltacı
★★★★✰
Cem Akgül
★★★★
İlyas Kılıç
★★★★
Emre Abi
★★★★✰


Maç sırasında ve sonrasında mikrofonlarımıza yansıyan kısa demeçler ise şöyleydi:

Brendan Rodgers: Beşiktaş maçı sonrası teselliyi Borussia Beykoz'da bulmak için Gümüşsuyu Arena'ya geldim. Turnuvanın devamını da heyecanla bekliyorum.

İlyas Kılıç:Maça kötü başladık iki tane kötü şekilde gol yedik. Ama ikinci yarıda sahada inanan 9 yürek gördük galibiyeti şanssız bir şekilde kaçırdık. Maç içinde bazı gerginlikler oldu ama maçta olan maçta kalır. Umutluyuz inşallah şampiyonluğa ulaşacağız takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum.

Serco:Takımımla gurur duydum. Çıktık sahaya alnımızın teriyle oynadık. Bhaisçileri şaşırtan bir oyun sergiledik. Emeği geçen herkese teşekkürler. Seneye görüşürüz. Kanka börek kaldı mı sende?

Mehmet Kaynak:Basın olarak bugün tribünde her zamanki gibi yerimizi aldık. Bu oyuna bakarak Sercan ve Erdalın rahatlıkla söyleyebilirim ki bu ikili Avrupa 'da çok iş yapar. Aynı zamanda bir Cumaspor oyuncusu olarak Borussia Beykoz'un dişli bir rakip olacağını gördüm.

Muhammed Gök:Rakibimizi analiz etmek için bugün Gümüşsuyunda yerimi aldım. Gördük ki biz bunları ezer geçeriz. Eve gidip vücut çalışiyim.

Paşa:(Maç öncesi) Bugün gruptaki iki rakibimizin maçını seyrettik. Rektörlük takımına karşı mücadelemizi Borussia Beykoz maçında gösterirsek neden biz kazanmayalım ki? Benim hala umudum var...
(Maç sonrası) Benim artık umudum yok...

Fatih Temiz: Maça gelmeyi çok istiyordum ama hem yağmur yağıyor üşengeçlik de var, hadi beyler eyvallah.

Ömer Özgür Oyman: Yarınki maç için sabırsızlanıyorum. (Zıplıyordu.)

Emre Barış: Size bir geniş manalı fıkra anlatayım..
Ormanda koşan tavsan maymunu görmüş oda rakı içiyomuş
Tavşan da:
Maymun kardeş napıyosun gel beraber sağlıklı yaşam koşusu yapalım içme demiş. Maymun da kalkmış koşmaya başlamışlar.Koşmuşlar koşmuşlar.Geyik görmüşler geyik de oturmuş bi ağacın dibine bali çekiyormuş .
Tavşan geyiğe de demiş.
Geyik kardeş gel sağlıklı yaşam koşusu yapalım zehirleme kendini
Geyikte dinlemiş bunları koşmaya başlamışlar .Koşmuşlar koşmuşlar aslana rastlamışlar. Aslanda nargilesini içiyormuş
Tavşan, aslana da demiş
Napıyosun zehirliyosun kendini gel sağlıklı yaşam koşuşu yapalım
Aslan bi patlatmıs patiyi tavşana ,tavşan ıkı seksen yerde !!!
Maymunla geyik ;
Naptın neden vurdun tavşana bizim sağlıgımızı düşünüyo o ?
Aslan ;
- Şerefsiz ne zaman hap atsa bütün ormanı koşturuyor :))



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder