2 Kasım 2015 Pazartesi

AKIN VAR AKIN GÜNEŞİN ZAPTI YAKIN

        
   AKIN VAR AKIN GÜNEŞİN ZAPTI YAKIN

Tsubasa Kadrosu
Akıncılar'ın kadrosu
Rektörlük ve Memurların iki takımından biri olan Akıncılar turnuvaya farklı galibiyetle başladılar. Daha yeni bir takım olan Tsubasa, sezonun ikinci mücadelesinde fırsatları değerlendiremedi ve farklı bir mağlubiyet aldı. İşte maçtan notlarımız:
Maça Seyircinin İlgisi Büyüktü
Maçın başından itibaren oyun iki tarafında eşit oyunuyla devam etti. Fakat 17. dakikada eşitliği bozan taraf Akıncılar'dan Bilal Yılmaz oldu.(0-1)
İlk yarının son anlarında Akıncılardan Savaş'ın sakatlanmasıyla oyun yaklaşık iki dakika durakladı ve ilk yarı böyle sonuçlandı. İkinci yarı başlamadan Doğan abi değişiklik hakkını kullanarak içerideki hakemi değiştirdi ve Ensar Küllü kenara geçti.
İlk yarının sonlarına doğru oyunun kontrolünü eline alan Akıncılar ikinci yarıya da aynı hırsla başladı. Dakika 41’de ise ikinci gol sesi duyuldu ve Akıncılar 0-2 öne geçti.
Farkın ikiye çıkması Akıncıları durdurmadı ve üçüncü golü bulma çabaları ikinci golün hemen ardından geldi. Akıncılar topu ağlarla buluşturmuş olması rağmen taçın yanlış kullanılması nedeniyle pozisyon gol değeri kazanmadı.
Tsubasa'nın tehlikeli atağıda Akıncı rakibini faulle durdurdu. Faul kullanılırken barajı bozduğu gerekçesiyle hırsıyla dikkat çeken Savaş sarı kart gördü.
44.dakikada Muzaffer ile gol bulmayı başaran Akıncılar, maçın üstünlüğünü tamamen eline alarak, defans ve kaleciyle dalga geçilerek atılmış bir gol daha buldu ve skor 0-4 oldu.
Tsubasa takımı iyice çöktüğü dakikalarda Cihan takımının son golünü attı ve maça son noktayı koydu .(0-5)

Hakem maça 2 dakika uzatma verdi. Yardımcısı sürenin bittiğini işaret ederken hakem uzatmayı da 2 dakika uzatmaya karar verdi. Akıncıların tehlikeli atağı sürerken son düdük çaldı ve Akıncıların Savaş ile bulduğu 6. gol değer kazanmadı.


TSUBASA
AKINCILAR
KADRO
Ahmet Ökmen
Orkun İsbara
Fırat Yeşilyurt
Yakup Güneş
Ozan Öner
Feyzullah Özmen
Ayhan Meyveci
Can Yaşa
Hakan Aydın
Bilal Yılmaz
Muzaffer Kandemir
Ali Çetin
Mustafa Sezer
Cihan Kayıkçı
Savaş Terzi
Kadir Doğan
GOL
0
5

Bilal Yılmaz(2)
Ali Çetin
Muzaffer Kandemir
Cihan Kayıkçı
SARI KART
Ayhan Meyveci
Savaş Terzi
Hakan Aydın
KIRMIZI K.
0
0
HAKEMLER
Ensar Küllü, Fatih Dağ, Doğan Abi
---------------------------------------------------------------------------------
Ve bir taufutbol.blogspot.com.tr geleneği olan maç sonu yorumları:

İsmail Çağlar Bayram: Beyler Afyon’dan lokum getirdim yeyin. Maç sarmadı zaten.

Fatih Dağ: Biz hakemler olarak elimizden geleni yaptık ama Doğan Abi çok tartışmalı kararlara imza attı. Gerek vermediği kartlar gerekse saymadığı goller olsun. Maçın katiliydi bugün. Derhal istifa etmeli ve futbol yorumculuğuna falan geçmeli.

Erinç Kula: Takımların yedeksiz oynamaları çok büyük riskti. Herkes bunun farkında olmalı mesela bakın bize. Yedeklerimizle bile bir kadro kurup şampiyon oluruz. En büyük Kayalar!

Mahsum Gündüz: Zaten sabah oynanan maçlar kalitesiz oluyor oğlum. Ben o maçları hiç izlemiyorum. Mesela bu maç buna güzel bir örnek. İzlemedim mutluyum.

Erdim Erdal Kınık: Beyler bu maç üst biter demiştim. Oranı düşük de olsa Akıncılara bastım kazandım.


Yazan: Burak Saldıroğlu

Görseller: Cem Akgül
                     

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder