10 Kasım 2015 Salı

FİNAL GİBİ MAÇ 1-1

Güzel bir pazartesi akşamında karşı karşıya gelen A Grubu ve turnuvanın favorilerinden Cumaspor ve Wiggass'in kıyasıya mücadelesinde kazanan taraf olmadı ve maç 1-1 sona erdi. İptal edilen goller, çıkmayan sarı kartlar ve hakemin damgasını vurduğu bu maç sonucunda Wigass grup birinciliği adına kapıyı büyük ölçüde aralarken, Cumaspor gruptan ikinci çıkmak adına ümitlerini son maça bıraktı.



Maç öncesindesinde OMKA Tesisleri'nde iki takım oyuncuları maça mutlak galibiyet parolası ile çıktı. Wigass eğer mücadeleyi kazanırsa puanını altıya çıkaracak ve son maç olan Duayenler maçına daha rahat çıkacaktı. Turnuvanın bol golün yiyen takımı Duayenler'i de yenmesi halinde birinci çıkmayı hedefliyorlardı. Cumaspor oyuncularında ise bu maçı kazanıp, averaj farkından da yararlanarak son maça bakmaksızın gruptan çıkma hayalleri bulunuyordu. Beraberlik ise iki takım tarafından da pek beklenmeyen bir sonuçtu.
(Cumaspor)

Geçen senenin iki finalist takımının karşılaştığı mücadele hakem Sercan Işıklı'nın düdüğüyle başladı. Henüz ilk dakikalardan anlaşılan maçın çetin bir mücadeleyi biz futbolseverlere izleteceğiydi. İki takım da kontrollü başlamış olsa da daha tehlikeli pozisyonlara giren taraf Cumaspor oldu. Fatih, Ensar ve Cüneyt'in oluşturduğu hücum hattında birçok pozisyon yaratan Cumaspor aradığı golü turnuvanın gol kralı Fatih Dağ'ın asistiyle Cüneyt Abinın bitirici vuruşuyla buldu. (1-0) Bu golden sonra Cumaspor tempoyu artırdı fakat bir türlü farkı artıramadı.Maç bu skor ile devam ederken Wiggass ise birkaç pozisyon dışında kaleyi pek zorlamadı.

(Wiggass)

İlk yarının sonlarına doğru orta sahayı paslarla geçen Wiggass Hidayetin golüyle skoru 1-1 yaptı ve ilk yarı bu skorla sonuçlandı.
İkinci yarıda iki takım da oyuna ağırlığını verdi fakat tehlikeli pozisyonlar üretmekte sıkıntı çekti. Cumaspor atağında Fatih Dağ'ın ceza sahasında topla buluşmasında kaleci topa müdahale ederek pozisyonu engelledi. Penaltı mı, değil mi tartışmaları hakem Sercan Işıklı'nın sahadaki görevini bir kez daha sorgulattı. Cumaspor yedeklerinden Emre Barış, hakeme sert bir şekilde çıkışınca maçın tek sarı kartını gördü.

Maçın sonlarına doğru iki takım oyuncuları golü bulup maçı kazanma isteğiyle daha büyük özveriyle oynamaya başladı. Cumaspor son saniyelerde aradığı pozisyonu bir karambol anında yakaladı. Fatih topu ağlara gönderdi, Sercan maçın orta noktasını işaret etti fakat ikinci hakem Doğan Yazgan pozisyonun faul olduğunu düşündüğü için golü iptal etti ve maç 1-1 sonuçlandı.



CUMASPOR
WIGGASS
KADRO
Hakan Fazlıoğlu
Yaser Antep
Yavuz Zeus Çınar
Mehmet Zequilacci Buğday
Orkun Kuyucu
Ensar Küllü
Fatih Dağ
Cüneyt Koç
Berkehan Özsoy
Yavuzcan Çiçek
Hidayet uygur
Okan Mimarlar
Ulaş Şahin
Fatih Özoğlu
Uygar Tığlı
Ahmet Aksak
GOL
1
1
Cüneyt Koç(8')
Hidayet Uygur(25')
SARI KART
Emre Barış

KIRMIZI K.
0
0
HAKEMLER
Sercan Işıklı, Doğan Yazgan, Erinç Kula

ve röportajlar:

Erdim Erdal Kınık: Maç sonu için tahminim MS 2,5 Alt idi. 100 lira bastım ve 250 lira kazandım. Bereket versin. Bana ''Skoru Koklayan Adam'' derler. Bu da böyle bilinsin.
Mehmet Kaynak: Maç aslında istediğimiz gibi sonuçlandı. Son maç bizim için final maçı olacaktı. Şimdi Cumaspor için de final maçı. Maçı kazanıp turnuvaya devam etmek istiyoruz.
Cem Akgül: Bir maç nasıl katledilir, nasıl skora etki edilir? Sağolsun Sercan tüm futbolseverlere bunu kanıtladı. İki maçta da performansı yerlerdeydi. Bir de benim hakemliğime bak saygıdeğer futbolseverler.
Menderes Bey: İCB'ye selamlar. :)))

Maçta tuttuğu notlar,fotoğraflar ve analizleri için Ilgın'a sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz. :))


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder