15 Eylül 2015 Salı

DAVŞANSPOR GÜMBÜR GÜMBÜR

Geçen sezon TAÜ HALI SAHA'da istediği performansı gösteremeyerek, turnuvaya erkenden veda eden Davşanspor transfer sezonunun sonlarına yaklaştığımız bugünlerde kadrosuna bir yeni yıldızı daha ekledi. Transfere geçen yılın başarılı kalecisi Hakan Fazlıoğlu'nu transfer ederek başlayan Davşanlar bu kez bomba bir transfere imza attı.

Türk Alman Üniversitesi'nde bu sezon hoca olarak da derslerde izleyeceğimiz Wulf Reiners resmi olarak Davşanspor'da!! Köln altyapısında uzun yıllar top koşturmuş olan Reiners, Davşanspor'un bitirici forvet özlemini dindirecek gibi gözüküyor. Reiners, Köln'de oynadığı 6 sezonda toplamda 150 gol atmış fakat mesleki hayatı tercih ederek futboldan uzaklaşmış bir yıldız. Sezonun en flaş transferi Reiners Türkiye'de tekrar futbol hayatına başlamanın sevincini yaşıyor.


(Umur-Ozan Halhallı, Sercan Işıklı ve Wulf Reiners)

 
(Sözleşmenin aslı)

Transferde önemli pay sahibi Sercan Işıklı ve üstat Ozan Emin Halhallı ile yaptığımız kısa röportajda şunları dile getirdiler.

Sercan Işıklı: Davşanlarda transfer bitmez. Hakan ve Reiners bizim yeni yıldızlarımız. Ozan ise çok tecrübeli bir oyuncu ve iyi bir yönetici. Bu sezon gümbür gümbür geliyoruz. Rektörlük'den Cüneyt Abi ile de prensipte anlaştık. Yakında imzalar atılır.

Ozan Emin Jurist: Futbola bir süreliğine ara vermiştim. Cumaspor'da istenilen katkıyı veremedim fakat bu sene her şeyim Davşanlar için. Onlar için her şeyim,burslarım feda olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder