9 Kasım 2015 Pazartesi



Ben Kızıl Kayalar, Oğlum Ağlayan Kayalar, Kayalar..


Kayalar Kadrosu



Duayenler Kadrosu


FOLKLORİK OLARAK SANA SAYGIM VAR AMA SANA TAPAMAM TOTEM

Haftanın ikinci maçında Kayalar- Duayenler karşı karşıya geldi. Hatırlayacak olursak iki takımın da bir önceki maçı hayli ilginç bitmişti. Duayenler kalesindeki sıkıntıyı bir önceki maç görmüş olacak ki bu maç  o alana yönelik iyi hamleler yapılmış diyebiliriz.


Maçın başlarında oyun ortada seyretti. Kayalar birkaç net pozisyonu değerlendiremedi. Yine organize gelişen bir atakta Burak K.’nin vuruşunu Burak S. Tamamladı ve ilk gol düdüğü çalındı.(1-0)
İlk golden sonra Kayalar saçma sapan oyunlarıyla göz doldurdular. Maçtaki 11 adamın 11’i de adeta troldü. Bunu iyi değerlendiren Duayenler takımı Adil Sayın’la golü buldu ve skoru eşitledi.(1-1)
Bu golden sonra hala uslanmayan Kayalar takımına çeki düzen veren golü Burak K. Kaydetti.(2-1)
Bu golden sonra Kayalar baskısını artırdı ve üçüncü golü Burak S. İle buldu.(3-1)
Duayenler takımı bu golden sonra biraz baskılı oynadı ve 2. Golü Fatih Yıldırım ile buldu.(3-2)
Bu golden sonra Kayalar Takımı başkanı Muhammed Gök Mehmet Kaynak’ı arayarak bir yığın fırça çekti. Daha sonra kaptan Mehmet’in verdiği taktiklerle ataklarını sıklaştıran Kayalar takımında Burak S.’nin verdiği asisti güzel bir şekilde tamamlayan Abdullah ile golü buldu.(4-2)
Maçın ilk yarısı bu skorla tamamlandı.
İkinci yarıda çok kritik bir değişiklik yapan Kayalar’da Burak K. yerine yıllardır top koşturmayan ve Aragonlardan bu sene kiralık alınan Erinç Kula’yı sahaya sürdü. Erinç’in gol atması ile ilgili kenarda büyük iddialar döndü.
İkinci yarının ilk dakikalarında son zamanların en formda oyuncusu Abdullah’ın mükemmel çalımlarla orta sahadan alıp getirdiği ve çektiği şut gol olacakken Burak S. Topa son anda dokunarak takım arkadaşına büyük ayıp etti ama Allahtan gol oldu.(5-2)
Bir sonraki atakta Abdullah bu duruma kızmış olacak ki hemen golü buldu.(6-2)
Bu dakikalarda siz hayırdır demek için bir kaleci değişikliği yaptı Duayenler ve bu değişikliğin yerinde olduğunu Hasan Cins hemen kanıtladı ve golü buldu.(6-3)
Kayalarda Berkay hücuma destek verdi. Birkaç paslaşmadan sonra güzel bir golle atağı sona erdirdi.(7-3)
Bir Kayalar atağı daha. Ceza sahası dışından Oğuz topu önünde buldu. Önü boş kaldı ve mükemmel bir gole imza attı. (8-3)
Bu golden sonra Burak S. Yerini kaleci Ahmet’e bıraktı. O da yerini kaptan Mehmet’e bıraktı. Olaylar biraz karışık yani.
Kaleye Mehmet’in geçmesiyle seyircilerin Kova sloganları attığı duyuldu. Bunu duyan Duayenler son bir güç ile bastırarak takımın son golünü takımın ilk kalecisiyle buldular. Golü atan isim Mustafa Belen.(8-4)
Kayalar takımından Ahmet karşı takımın defansını trolleyerek ortalığı karıştırdı ve bu durumu fırsata çevirerek günün son golünü attı.(9-4)
Ve maç böyle tamamlandı. 



               
              KAYALAR
                     
        DUAYENLER
KADRO
Burak Saldıroğlu, Abdullah Taşdelen, Ferhat Sayın, Burak Kılıç, Çağlar Bayram, Oğuz Merdan, Ahmet Çakırer, Berkay Bingöl
Yedekler: Mehmet Kaynak, Erinç Kula
Doğan Yazgan, Adil Sayın, Selahaddin Soyudoğru, Fatih Yıldırım, Tamer Tekgül, Ahmet Yıldız, Hasan Cins, Mustafa Belen
Gol
                      9
Burak Saldıroğlu(3), Burak Kılıç, Abdullah Taşdelen(2), Berkay Bingöl, Oğuz Merdan, Ahmet Çakırer
                    4
Adil Sayın, Fatih Yıldırım, Hasan Cins, Mustafa Belen
Sarı Kart
                    -
                     -
Kırmızı Kart
                    -
                     -
Hakemler
Sercan Işıklı, Cem Akgül


Ve bir taufutbol.blogspot.com.tr geleneği olan maç sonu yorumları:

Blogger yorumu: Turnuvanın en ılımlı takımı olan Duayenleri özellikle tebrik etmek gerek. Maçlardan her ne sonuç çıkarsa çıksın eğlenmeyi biliyorlar. Birbirlerine saygı çerçevesinde örnek alınası tutumla futbol oynuyorlar. kesinlikle Fair Play ödülünü bu takım hak ediyor.
Hakan Fazlıoğlu: Erinç'e çok güveniyordum. Gol atacağına dair iddiaya bile girdim ama malesef güvenimi boşa çıkardı. Fatih'e bir tost borçluyum şimdi.
Cem Akgül: Abi ben maçı trollemeye geldim. Siz tuttunuz beni hakem yaptınız.
Muhammed Gök: Cumaspor'u yenersek, Duayenler maç kaybetmezse, Sercan hakemliği unutup uyuyakalırsa ve kafamda ekmek kırarsanız finaldeyiz.
Fatih Temiz: Abi anahtarı ver eve gideceğim ben. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder