15 Mart 2015 Pazar

FİNAL : CUMASPOR - BEYAZ ZENCİLER

HEY ADAMIM! LANET OLASI FİNALDEYİZ!

( Beyaz Zenciler )
 (Rektörlük)

Yarı finalin son karşılaşması Gümüşsuyu Arena’da henüz mağlubiyeti tatmamış olan Rektörlük ve ‘’Şampiyon hangi takım olur?’’ Anketinin kazananı Beyaz Zenciler arasında gerçekleşti. Haftaya oynanacak final karşılaşmasında Cumaspor’un rakibi 1-5 lik skorla kazanan Beyaz Zenciler oldu.

Futbol coşkusunu derinlerde yaşayan taraftarların son yarı final karşılaşmasında maça ilgisi her zamanki gibi yoğundu. Soğuk havaya rağmen desteği bırakmadılar ve bu heyecana tanık oldular.

Maçın ne denli önem taşıdığını bilen futbolcular, oyuna sert futbolun beraberinde getirdiği yoğun hırs ve istekle başladı. İki takım oyuncuları da rakip defans oyuncularına zor anlar yaşatsa da ilk yarının son 3 dakikasına kadar iki takım da eşitliği bozamadı. 22. Dakikada Berkay takımını 0-1 öne geçiren golü attı ve takımın ikinci yarıya daha moralli girmesini sağladı.

İlk yarıda oyuncuların sert futbolunun yanı sıra göze çarpan bir diğer olay ise Rektörlük’ ün önemli oyuncusu Savaş Terzi’nin hakemle girdiği diyaloglar oldu. Maçın ilk yarısında hakemin basit düdükler çaldığını öne sürerek maça bi süre formasız(turuncu yelek) devam etti.

İkinci yarıya önde girmenin avantajıyla başlayan Beyaz Zenciler’de gol krallığının zirvesinde yer alan Yavuz attığı iki golle farkı üçe çıkardı ve Rektörlük’ün kupa hayallerini suya düşürdü. 0-3

Maça cılız ataklarla devam eden Rektörlük gol bulmak adına oyundan daha da düştü ve Beyaz Zencilerden Ahmet takımı adına dördüncü golü kaydetti. Taraftarların kalbinde özel bir yere sahip olan Cüneyt Koç hücumdaki çabalarını golr dönüştürdü ve takımının turnuvadaki son golünü attı. 1-4 . Buna karşılık olarak maçın gol perdesini ise Ali kapattı ve maç 1-5 sona erdi.

Bu skor sonrasında Beyaz Zenciler ve taraftarları galibiyet coşkusunu sabaha kadar yaşadı. Beykoz’da Sahil Boyu’nu bir süreliğine trafiğe kapatan Beyaz Zenciler holiganları ile Memur-Sen üyelerinin karşı karşıya gelmesi sonucu kısa süreli arbede yaşandı. Polis müdahalesi sonrası olaylar yatışırken taraflar basın açıklaması yaparak dağıldılar.


REKTÖRLÜK
BEYAZ ZENCİLER
GOL
1
Cüneyt
5
Berkay,
Yavuz (2),
Ahmet,
Ali
ŞUT
İSA. ŞUT
KORNER
TOPLA OYNAMA
%
%
PAS YÜZDESİ
%
%
SARI KART
0
0
KIRMIZI K.
0
0

Fatih Dağ: Bu maç öncesi mutlak favorim Rektörlük idi. Bence yine kazanabilirlerdi fakat her zaman çaylarımızı ısmarlayan Doğan Bey bu kez bizi üzdü. Futbolun adaleti de onları üzdü... Emreyle Zeki yanımdalar, burdan kendilerine selam söylüyorum. Ulan var ya :D

Salih Altunbaş: Turnuvadaki ilk göz ağrımız Rektörlük de elendi. Grubumuzun çöp olduğunu anladık, bizden kimse kalmadı. Finalde favorim Cumaspor. Bir hukukçu olarak seneye takımda yer almak isterim.

Bugün demeçlerimizde esas payı bu yazının başkahramanları, basın emekçisi muhabirlerimiz Cem Akgül ve Burak Saldıroğlu’nun analizlerine ayırıyoruz.

DERİN FUTBOL BAŞLASIN! Müziği açın ve takibe devam edin.


OEH Muhabiri Cem Akgül: Bugün gözünü dört açan basın olarak maç öncesinde ve maçta çok enteresan ve esrarengiz olaylarla karşılaştık. Saha içine futbolcuların fotoğraflarını çekmek için indiğimizde bizzat ben yerde bez parçasına benzeyen, içinde ne olduğu belirsiz birtakım nesne topluluğu ile karşılaştım. Bu serin Beykoz akşamında elimi uzattım ve kavradım, o anda içimde bir ürperti hissettim, tüylerim diken diken oldu ve bu karanlık his beni sonu bilinmez bir yola sürükledi adeta. Yaklaşık bir dakika trans halinde devam ettim ve kendime geldiğim anda nesneyi fırlatarak sahayı terkettim.

Bu ürpertici olayın üzerine yürümeye karar verdim ve! Elde ettiğim bilgiler ve araştırmalar doğrultusunda! Beyaz Zenciler’in maçı kazanmak adına BÜYÜ yaptırdığını üzülerek öğrendim. Bununla da yetinmedim... Beyaz Zenciler takımı nasıl oluştu, kimler yönetiyor, maçları kazanmak adına ne gibi ritüelleri var... Bunların hepsini deşifre ettim. Finalden sonra yer yerinden oynayacak.


OEH Muhabiri Burak Saldıroğlu: Bugün sahada kazanmak isteyen, istemenin de ötesine geçerek esrarengiz yöntemlere başvuran iki takım vardı. Maç boyunca taraftarlar ve basın olarak Rektörlük kalesinde siyah giyinen bir adamı gözlemledik. Bugün Rektörlük’e göstetilmesi gereken kartlar gösterilmedi. Maçta iki kez formasını çıkaran Savaş Terzi neden kart görmedi? Bu siyah giyinen adam kimdi? İşte bu fotoğraf bazı şeylerin kanıtıdır:




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder