29 Aralık 2014 Pazartesi

YARI FİNALE YÜKSELEN İKİNCİ TAKIM CUMASPOR OLDU.

CUMASPOR' DAN PAZARTESİ HUTBESİ 6-0

(Cumaspor)

(Beyaz Zenciler)

Bugün Gümuşsuyu Arena'da senenin ilk karları yağarken oynanan karşılaşmada kazanan taraf ikinci yarıda attığı gollerle Cumaspor oldu. Zor zeminde büyük bir mücadelenin yaşandığı karşılaşmada sahada 6 golün yanısıra iki kırmızı kart çıktı. Bu karşılaşma sonucunda Cumaspor yarı finale çıkmayı garantilerken grubun kaderini belirleyecek karşılaşma yeni yılın ikinci günü Mekaspor ile Beyaz Zenciler arasında oynanacak.

Maçtan önemli kesitler..

Maça iki takım da hırslı ve istekli başladı. Oyun hakimiyeti olarak ilk yarıda önde olan taraf Beyaz Zenciler olsa da daha fazla net pozisyon yakalayan taraf Cumaspor oldu. Fakat iki taraf da istediğini alamayınca ilk yarı 0-0 ile sonuçlandı.

İkinci yarıya iki takım da galibiyet yeminleri ederek büyük bir hırsla ve motivasyonla başladı. Oyunun dengesini biraz daha lehine doğru çeken Cumaspor aradığı golü 29.dakikada defansın hatasından faydalanan Mehmet Kaynak ile geldi. 1-0

Maçın kilidini açan bu golden sonra Beyaz Zenciler köşe vuruşunda Yavuz Çiçek ile golle burun buruna gelse de bu fırsattan faydalanamadı. Cumaspor farkı ikiye çıkarmak için yüklenirken ceza sahası içindeki karambolde Günhan Küçükizsiz Kale önünde topu elle kontrol etmesi sonucunda maçın hakemi Doğan Yazgan penaltı noktasını gösterdi. Aynı zamanda Günhan K. turnuvanın ilk kırmızı kartını görerek oyun dışı kaldı. Penaltı vuruşunda topun başına geçen Fatih Dağ topu ağlarla buluşturarak farkı ikiye çıkardı. 2-0

Ceza sahası dışında kaleci Hasan'la rakip takım arasında geçen diyalogda maçın hakemi ikinci kez elini cebine götürerek Cumaspor'u 8 kişi bırakan kararı verdi. Rakibi gibi 8 kişi kalan Cumaspor'da kaleye sol bekin başarılı ismi Yaser Antep geçti.

8 kişi kalmasına rağmen temposunu yavaşlatmayan Cumaspor farkı üçe çıkaran golü 39.dakikada Ensar Küllü'nün güzel asistini değerlendiren Mehmet Kaynak kaydetti. 3-0. Bu gol Beyaz Zenciler'in maç içi motivasyonunu iyiden iyiye düşürdü ve oyun tamamen Cumaspor'un eline geçti. Bu golden üç dakika sonra Ensar Küllü Fatih Dağ'ın defans arasına attığı şık ara pas sayesinde önünde seken topa kaleciyle birlikte yükseldi ve farkı dörde çıkaran golü attı. 4-0.

Dakikalar 44'ü gösterirken Fatih Dağ'ın pasında ceza yayı üzerinde topla buluşan Mehmet Kaynak maçın skorunu 5-0 olarak değiştirirken aynı zamanda hat-tricke imza attı. Maçın bitimlerine doğru oyun temposunu azaltmayan Cumaspor'da Fatih Dağ'ın ortaladığı topa ayak sokan Mehmet Kaynak maçın skorunu belirledi. 6-0
Bu yağmurlu havada tribünleri dolduran cefakar taraftarlara mikrofonlarımızı uzattık.

Gümüşsuyu SK U12 Futbolcusu X: Her iki tarafta dandun oynuyor. Kimin kazanır Allah bilir. ( İlk yarı değerlendirmesi)

Ahmet Feyyaz Çelik : Zorlu hava koşullarında, adeta patates tarlasına dönen bir sahada oynanan bu kritik müsabakada gülen taraf benim de beklediğim gibi tecrübesiyle Cumaspor oldu. Bonservisi Mekaspor' da bulunan bir futbolcu olarak ezeli ve ebedi dostumuz Cumaspor' u tebrik ediyorum ve turnuvanın geri kalan kısmında başarılar diliyorum.

Mehmet Kaynak: Maça ilk maçta yedek kalmanın getirdiği hırs ve istek başladım. Bu oyunum 4 golü getirdi. Gollerimi beni destekleyen herkese ve özellikle de bugün beni izlemeye gelen sevgilime armağan ediyorum.

Yaşar Cürebal: Bugün maçı rakip takımı izlemek için geldik. Sonuçta cuma günü bizim için final niteliğinde olacak bir maça çıkacağız.Bizim 2 yediğimiz takımdan 6 yediler. Bu maç sonucunda rakibin özgüvenini yitirdiğini düşünüyorum ve biz bu takıma 10 sallarız.


Berkehan Özsoy:  Cumaspor'a karşı arkadaşlarıma oranla daha çok mücadele ettiğimi düşünüyorum. Tamam maçı hakettiler ama gerçekten hakeme ihtiyaçları yoktu. Verilmeyen net penaltımız ve fauller vardı. Artık hakemi etkilemek sadece onlarda olmayacak bizde rakibin oynadığı gibi oynayacağız.


FUTBOLCU PUANLARI
CUMASPOR
BEYAZ ZENCİLER
Hasan Özkarakaya     ★★★★ Berkehan Özsoy ★★★
Yavuz Zeus Çınar ★★★★ Zeki Demirpolat ★★✰
Ferhat Sayın ★★★★✰ Ali Koç ★★✰
Muhammed Gök ★★★★ Ulaş Şahin ★★★
Mehmet Yaser Antep ★★★★ Günhan Küçükizsiz      ★★✰
Fatih Temiz ★★★★ Berkay Yadigaroğlu ★★★
Fatih Dağ ★★★★✰ Hidayetullah Uygur ★★★
Mehmet Kaynak ★★★★ Uygar Tığlı ★★★
Ensar Küllü ★★★★✰ Yavuz Çiçek ★★★✰




Tarık (25')


★★✰



Bu maç sonucunda oluşan puan durumu ise şöyle:


Takım
OM
A
Y
Puan
Av.
Cumaspor
2
8
0
6
8
Beyaz Zenciler
2
10
7
3
3
Mekaspor
2
3
2
3
1
Yabancı Diller-Emre Cengiz
2
1
13
0
-12





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder