23 Mart 2016 Çarşamba

BİR GARİP RANGERS HİKAYESİ


Türk Alman'ın bitmek tükenmek bilmeyen futbol heyecanı turnuvanın 2.gününde devam etti. Türk-Alman Üniversitesi'nin tecrübeli takımı Borussia Beykoz ile bir önceki turnuvada birçok oyuncusunu Haddini Bilbao'da seyrettiğimiz Garip Rangers karşı karşıya geldi. Maçtan önce taraftarların ve futbol otoritelerinin beklentisi maçın kıyasıya geçmesiydi ki taraftarların bu büyük maça beklentisi oldukça düşüktü. Basın temsilcisi, hakem heyeti ve birkaç futbolcu dostu dışında maçı kimsenin izlememiş olması futbol dünyası için üzücü bir tablo oluşturdu. Gümüşsuyu'nun eşsiz futbol havasında oynanan mücadelede kazanan Garip Rangers oldu ve önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı.

Maça oldukça etkili başlayan Garip Rangers, Borussia Beykoz'un Davşanspor'dan transferi ile açığını kapattığı kalede net pozisyonlar yakaladı. Yaklaşık 4 dakika karşı takım üzerinde baskı kuran Garip Rangers, kalesinde ilk pozisyonunu 5.dakikada gördü. İlyas'ın etkili kafa vuruşu kalenin az farkla üzerinden çıktı.

Rangers kornerinden gelen top ile günün başarılı ismi Osman kale sahası içinde yakaladığı fırsatta şutu attı ve bu şutta çaresiz kalan defans topu uzaklaştıramadı, aksine kendi kalesine sokabildi.(1-0). Bu gol oyunun gidişatını pek değiştirmedi, Borussia Beykoz rakibinin kurduğu baskıyı bir türlü atlatamadı. 15.dakikada Cengo, 17.dakikada defansın arkasına hızlıca sarkan Osman farkı üçe çıkardı ve Garip Rangers takımı oldukça rahatladı.(3-0) Borussia'dan Fatih iki dakika arayla yaptığı fauller neticesinde Doğan Abi'den sarı kartı yedi. Maçın yardımcı hakemlerinden Fatih Dağ'ın görüşüne göre başhakem Doğan Yazgan bu pozisyonlarda kırmızı kartına başvurabilirdi. Ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

Garip Rangers ikinci yarıya dünya satranç ikincisi oyuncusu Diab'ı alarak oyuna başladı. Takımın diğer oyuncularından alınan bilgiye göre bu değişiklik takımın ne kadar zeki ve mantıklı olduğunun bir kanıtıymış. Borussia Beykoz ikinci yarıya daha derli toplu başladı ve ceza sahası içinde İlyas topu kalecinin tersine bıraktı ve farkı ikiye indirdi.(3-1) Fakat bu gole cevap gecikmedi Diab tekrar farkı üçe çıkardı ve Borussia'ya umut etme şansı vermedi.(4-1) Maçta bu golden sonra tempo giderek düştü ve maçın son dakikasında İlyas takımlar dağılmadan önce skoru belirledi(4-2)




GARİP RANGERS
BORUSSIA BEYKOZ
GOL
4
2
ŞUT
21
14
İSABETLİ Ş.
11
7
KORNER
6
8
SARI KART
Ceyhun
Fatih
İlyas
GOLLER
Ali (KK) 7'
Cengo 15'
Osman 17'
Diab 37'
İlyas 34'
İlyas 50'

Maçtan sonra ise şu puan durumu oluştu:

S
TAKIM
O
G
B
M
A
Y
P
AV.
1
CUMASPOR
1
1
0
0
16
0
3
16
2
GARİP RANGERS
1
1
0
0
4
2
3
2
3
GAİPLER
0
0
0
0
0
0
0
0
4
TURANSPOR
0
0
0
0
0
0
0
0
5
BORUSSİA BEYKOZ
1
0
0
1
2
4
0
-2
6
MANİFESTO
1
0
0
1
0
16
0
-16


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder