5 Kasım 2016 Cumartesi

05.11.2016 Tarihli Haftalık Bülten

TURNUVADA SON HAFTA!

Vizeler yaklaştı
aldı sizi bir telaş
çok iyi çalışın
olmasın gözünüzde yaş

Çok ünlü bir şairin bu dörtlüğüyle sizleri selamlıyoruz. Turnuvada artık bir maç haricinde son hafta maçları oynandı ve finalistler belli oldu. Heyecan dolu üç haftayı geride bıraktık ve korku dolu vize ve FİNAL haftalarına adım attık. Bakalım finallerde kimler kimlerle karşılaşacak.
Haftanın ilk maçı ile başlayalım.

KIRAN KIRANA İLK MAÇ! (GELSENKİRCHEN 3-2 SEFEROĞULLARI)
Gelsen Kirchen kadrosu
Seferoğulları kadrosu

Haftanın ilk maçında Gelsenkirchen Seferoğulları'nı konuk etti. Heyecan dolu dakikalara şahitlik ettiğimiz bu maçta gözler Papyon Reyiz'i aradı. Seferoğulları'nın aklı temsilcilik yarışında kalmış olacak ki bu maçı ellerinden kaçırdılar. Gelsenkirchen takımı ise geçmişte yapılan hatalardan dersini almış olacaklar ki bu maçı çok iyi değerlendirdi. Gelsenkirchen bu maçla puanını Military ile eşitlemişti.

KAİZEN CHİEFS GÜMBÜR GÜMBÜR! (KAİZEN CHİEFS 15-2 FREUNDSCHAFT)
Kaizen Chiefs kadrosu
Freundschaft kadrosu

Mahsum Gündüz kaptanlığında turnuvaya başlayan Freundschaft takımı görüyoruz ki henüz turnuvaya tam hazırlanamamış ve birbirlerini tanımak için biraz daha zamana ihtiyaçları var. Gelecek Kaizen Chiefs takımı Ahmet'in sakatlığına rağmen gol oldu yağdı. Anladığımız kadarıyla gol krallığı yarışında da bulunmak isteyen takım oyuncuları maç içinde oldukça hırslıydılar. Forvet'te Ahmet ve Burak iyi işler başardı. Bu skorla haftanın ikinci günü Kaizen Chiefs takımı B grubunun liderliğine yükseldi.

TÜRK- ALMANIN ORDUSU 10 NUMARA (FC MİLİTARY 10-0 GELSEN KİRCHEN)
FC Military kadrosu
Gelsenkirchen kadrosu

Okulun açılması ile birlikte transfer çalışmalarına başlayan ve yerinde transferler yapan Askerler'in son transferi olan ve Milan'dan yeni dönen Sosa bu maçta oldukça başarılıydı. Gol krallığı yarışında Cumaspor'dan Cengiz'le arasında çok az bir fark kalan oyuncu gol krallığı kupası için elinden geleni yapıyor. Military takımı kondisyonu ile büyük fark yaratıyor ve biz miskinlere güzel bir futbol şöleni sunuyor. Bu maç ile birlikte Military takımı da puanını 9'a yükseltiyor fakat 4 avaraj farkı ile Cumaspor'un gerisinde kalıyor. Gelsen Kirchen takımı ise A grubunun diğer üç takımı gibi finalleri göremeden turnuvaya veda ediyor.

B GRUBU FİNALİSTLERİ BELLİ OLDU! (WİGASS 3-2 NO NAME)
Wigass kadrosu
No Name kadrosu

Turnuvanın seyir zevki en yüksek maçlarından bir diğeri perşembe günü bu iki takım arasında oynandı. Genellikle ortada geçen maçta bir No Name öne geçti bir Wigass.. Sonuç olarak No Name'in çabası yetersiz kaldı ve turnuvaya veda eden takımlar arasına katıldı. Wigass ise Kaizen Chiefs'in ardından ikinci olarak finallere katılmaya hak kazandı.

YEŞİL VADİ'DE BİR ŞEYLER OLUYOR! (SEFEROĞULLARI 14-1 DİE JUNGEN MANNSCHAFT)
Seferoğulları kadrosu
Die Jungen Mannschaft kadrosu

Seferoğulları Yeşil Vadi'yi vermemek için son dakikaya kadar mücadele verdi. Gruptan çıkma şansı kalmayan iki takım arasında oynanan bu maçta Seferoğulları neler yapabileceğini gösterdi. Fakat biraz geç kalındı sanırım. Finallere katılmayı başaramayan bu iki takımı da yürekten kutlarız.

TURNUVANIN 07.11.2016 TARİHLİ EN KRİTİK MAÇI!  (CUMASPOR 2-2 FC MİLİTARY)
Cumaspor kadrosu
FC Military kadrosu

Bildiğiniz üzere bu maç henüz oynanmadı. Fakat kalan tek maç için haftalık yazı açmak bizi biraz üzer ve yorardı. Biz de bu yüzden tahmin etmek istedik. Cumaspor ve Askerler arasında oynanan bu liderlik mücadelesi eşitlikle sonuçlanabilir. Karşılıklı olarak gollerin turnuvanın gol krallığına oynayan iki oyuncusu tarafından atılacağını düşünüyor. Maçta Cumaspor kaptanı sakatlanabilir aman dikkat. Kalecilere büyük iş düşebilecek olan bu maçta, maçın adamının Cumaspor kalecisi Hakan'ın olabileceği düşünülüyor. Bu farazi sonuç ile birlikte gruplardaki puan durumu şöyle:


A GRUBU

Takımlar
Oynanan Maç
+
-
0
Av.
Puan
Cumaspor
4
3
0
1
25
10
FC Military
4
3
0
1
21
10
Gelsen Kirchen
4
2
2
0
-7
6
Seferoğulları
4
1
3
0
5
3
Die jungen Mannschaft
4
0
4
0
-33
0



B GRUBU

Takımlar
Oynanan Maç
+
-
0
Av.
Puan
Kaizen Chiefs
3
2
0
1
16
7
Wigass
3
2
0
1
12
7
No Name
3
1
2
0
1
3
Freundschaft
3
0
3
0
-29
0


FİNALİST TAKIMLAR VE TAHMİNİ EŞLEŞMELER:


                                                    29.11.2016   CUMASPOR- WİGASS



                 VS






                                             30.11.2016   FC MİLİTARY- KAİZEN CHİEFS




                     VS




FİNAL MAÇI 07.12.2016 TARİHİNDE OYNANACAKTIR!


GELSEN KİRCHEN, SEFEROĞULLARI, DİE JUNGEN MANNSCHAFT, NO NAME VE FREUNDSCHAFT TAKIMLARINI TEBRİK EDER, ÖNÜMÜZDEKİ TURNUVALARDA DAHA HIRSLI BİR ŞEKİLDE GÖRMEK DİLEĞİYLE BAŞARILAR DİLERİZ.

Bu kadar konuştuk hadi gidip şimdi vizelerinize çalışın. Yazan ve düzenleyen ben Burak Saldıroğlu. Bilgileri bize ulaştıran Papyon Reyiz ve yoğun iş temposundan dolayı bu hafta aramızda olamayan Mehmet Kaynak ve Cem Akgül adına hepinize iyi haftasonları dileriz. Dostça kalın.

                                                                                                                                    Burak Saldıroğlu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder