17 Aralık 2015 Perşembe

CUMASPOR- BELEDİYESPOR FİNALİ


          BU MAÇIN KAYBEDENİ YOK!
16.12.2015 tarihinde oynanan OEH Ligi final maçı ve 2015 yılının son maçı olan Cumaspor- Belediyespor maçını 4-2 skorla Cumaspor kazandı ve bunca yıllık tarihinde ilk kez birincilik kupasını müzesine götürdü. Hatırlayacağımız üzere şu ana kadar sadece ikincilik kupaları bulunan Cumasporlu oyuncular, dün gece kupa için terini sonuna kadar akıttı. Belediyespor ise bu yıl bu isimle ilk kez karşımıza çıkmasına rağmen bir çok köklü takımı eleyerek finale gelmişlerdi ama bu kez şansları yolunda gitmedi. Lafı uzatmadan maç öncesine gidelim:




Maç öncesinde her iki takımdan da bir çok oyuncu ile konuştuk. Turnuvayı düzenleyen, ev sahipliği yapanlarla röportajlar yaptık ve izlediğiniz üzere herkesin temennisi maçta dostluk ve kardeşliğin ön plana çıkmasıydı. Tabi futbolcuların parolası galibiyetti. Bakalım maçta neler olmuş:






Geniş özetini izlediğimiz Cumaspor- Belediyespor derbisinden sonra kupa töreni ve röportajlar olacaktı elbette. Cihaz belleğimiz yetse idi hepsini sizinle paylaşacaktık lakin şu gördüğünüz 10 dakikalık videoyu 2 saatlik kayıttan ayıkladığımız için yeterli depolama alanını bulamadık ve galip tarafın sevinci, mağlup tarafın üzüntüsü sahada kaldı. Kötü mü oldu? Yok be oğlum. İşte bize kalanlar:





Daha nice turnuvalarda görüşmek üzere. Ben kendim ve ekip arkadaşlarım adına sizlere teşekkür eder, mutlu bir gün dilerim.











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder